015 - 262 70 35 autos@kleyweg.nl

Onze service

vervangendvervoer_autoOns streven is service geven. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken wanneer u uw auto brengt voor onderhoud of reparatie hebben we de volgende service items:

SnelService
Voor snelle vervanging van onderdelen zoals banden, accu’s, uitlaten en schokdempers bent u bij ons goed af. Scherpe prijzen, snelle “klaar terwijl u wacht” service op afspraak en een uitgebreid assortiment aan merken en mogelijkheden.

Vervangend vervoer
Leenfietsen zijn altijd gratis en een vervangende huurauto kost slechts € 25,- per dag of dagdeel, exclusief brandstof en inclusief btw. Wel graag even vermelden dat u hiervan gebruik wilt maken bij het maken van uw afspraak.

vervangendvervoer_fietsenThuisbrengen of ophalen
Wilt u geen gebruik maken van de mogelijkheden om tijdens de reparatie van uw auto te wachten, een gratis fiets mee te nemen of een auto te huren, vraag dan aan de receptie naar onze mogelijkheden om u thuis te brengen en op te halen.

Auto ophalen of brengen na sluitingstijd
Dit is mogelijk op de parkeerplaats voor het hek. Op de daarvoor aangegeven plaats kunt u uw auto parkeren. In overleg zetten wij uw auto ’s avonds weer voor het hek zodat u hem na sluitingstijd kan halen. Let u er wel op niet onze doorgang te blokkeren i.v.m. bereikbaarheid van politie, brandweer en de onderdelen bezorgdienst. Auto’s buiten het hek staan voor eigen risico.