015 - 262 70 35 autos@kleyweg.nl

Bovag Garantie / NAP

bovag_logo2Auto’s Kleyweg is aangesloten bij de BOVAG. Dit betekent dat wij voldoen aan de kwaliteitseisen van deze organisatie, en dat wij onze klanten de bekende BOVAG-garantie kunnen aanbieden. Tevens zijn wij aangesloten bij de Stichting Nationale Auto Pas.

BOVAG-Garantie:

Het BOVAG Garantiebewijs is het garantiecertificaat dat u krijgt bij aankoop van een gebruikte auto met een aankoopbedrag van minimaal € 4.500 of 35% van de oorspronkelijke catalogus-waarde. Het Garantiebewijs geeft u recht op zes maanden standaardgarantie op onder meer verborgen gebreken aan de auto en aan onderdelen en toebehoren, tenzij dit op de koopovereenkomst nadrukkelijk is uitgesloten. In onze occasionlijst staat aangegeven of de BOVAG-garantie van toepassing is op betreffende auto.

nap_logo2Nationale Auto Pas:

Stichting Nationale Auto Pas is de enige onafhankelijke organisatie in Nederland die kilometerstanden van auto’s registreert. De kilometerstand is belangrijk voor de waardebepaling van een auto. Daarom is het belangrijk dat u een auto koopt die wordt aangeboden met een Nationale Auto Pas. Alleen dan weet u zeker dat de auto een logisch verklaarbare kilometerstand heeft.

Geschillen:

Met de BOVAG-garantie heeft u nog een zekerheid achter de hand: die van het ANWB/BOVAG Bemiddelingsbureau. Mocht u er onverhoopt niet met ons uitkomen, dan kunt u een beroep doen op dit bureau.